Отчаяна майка алармира в редакцията за нова измамна схема, замислена от

...
Отчаяна майка алармира в редакцията за нова измамна схема, замислена от
Коментари Харесай

Майка обвини дъщеря си в грандиозна измама

Отчаяна майка сигнализира в редакцията за нова лъжлива скица, замислена от родната  щерка. Пенсионерката Димка Димова предизвестява в писмо, че нейната дъщеря - юрист Мария Славкова Делова, и бизнес партньорът  Крум Иванов Стоянов /бивш осъждан магистрат/ примамват музиканти за Скандинавия, като дават обещание 8000 евро на месец. А това била невъзможна заплата за българи. Възрастната жена обръща внимание, че обявата, пусната в уеб страницата alo.bg. с потребителско име " Военна мощ ", е без посочен номер от Агенция по заетостта за позволение за ходатайство при намиране и наемане на работа в чужбина. 

Ето какво гласи обявата: " Мениджърска организация взаимно с мениджъри от Скандинавските страни оферират приход от 8000 евро за работа - не на трудов контракт - цивилен. При подписването на контракт с управител получавате 24 000 евро по банкова сметка като гаранция за присъединяване в дълготрайно съдействие. Доходът от 8000 евро месечно е обезпечено чист, заплаща се всичко останало от мениджърската организация - квартира, храна, пътни, други разноски по контракт. Всички документи се уреждат посредством юристи.

Тази заплата от 8000 евро месечно е на практика невъзможна. Имам отлична връзка с музиканти в Норвегия. Синът ми е един от тях, и съм доста добре осведомена с цените на трудовите им контракти в хотели, питейни заведения, пъбове и други заведения, и те не надвишават 2000 евро за български музиканти. Това съобщи пред кореспондент на " Марица " госпожа Димова.

Тя посочи, че не се плащал пътят до България и назад. Имало изключения, само че единствено за доста скъпи музиканти, и то при подписан трудов контракт - регистриран в локалната полицейска работа към UDI (Имиграционната работа на Норвегия).

Г-жа Димова описа, че от 7 години била в неприятни връзки с щерка си, а това не била първата  машинация.Тя се занимавала и с продажба на недвижими парцели посредством компанията си " Делови Груп " ООД и съдружник Нешо Делов. Взимала тлъсти комисиони за огледи с ангажимента, че ще върне парите при отвод, но хората оставали излъгани. В тази връзка е направена и Facebook страница " Измамени от Делови Груп ООД и юрист Мария Славкова ". 

Информация давам на място в офиса си, не на сульо и пульо по телефона. Не се работи с трудов контракт, по тази причина нямам регистрация в Агенцията по заетостта, тросна се Славкова на репортера ни, показал се за кандидат-гурбетчия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР